null
Cod:
H02121
CURASEPT

ADS Soothing cu CHX 0,20% și Clorobutanol - Apă de gură

(1 recenzie) Scrie o recenzie
  • ADS Soothing cu CHX 0,20% și Clorobutanol - Apă de gură
  • ADS Soothing cu CHX 0,20% și Clorobutanol - Apă de gură
  • ADS Soothing cu CHX 0,20% și Clorobutanol - Apă de gură
  • ADS Soothing cu CHX 0,20% și Clorobutanol - Apă de gură
33,00RON

Descriere

LEZIUNILE CAVITĂȚII BUCALE provoacă adesea iritații dureroase. Microorganismele dăunătoare, protezele dentare demontabile, dispozitivele ortodontice cu margini ascuțite și intervențiile chirurgicale dentare, precum și extracțiile complexe cu suturi, pot provoca leziuni majore ale mucoasei și gingiilor. Consecințele pot include apariția unor iritații neplăcute sau formarea unor răni care declanșează dureri intense și pot limita semnificativ activitățile zilnice. În aceste cazuri, poate fi util să se adopte un tratament combinat care nu numai că luptă eficient împotriva formării plăcii bacteriene și previne apariția gingivitei și a inflamației, dar ajută și la controlul durerii.

CURASEPT, SISTEMUL DE ÎNGRIJIRE ORALĂ Tratament Calmant Un sistem inovator, fără alcool și SLS (Sodium Lauryl Sulfate). Absența alcoolului și a SLS (Sodium Lauryl Sulfate) previn iritația și durerea. Clorhexidina cu ADS® Clorhexidina asigură o acțiune rapidă împotriva plăcii bacteriene, care durează între 8 și 12 ore. Combate creșterea bacteriilor și previne formarea plăcii prin descompunerea acesteia.

Tehnologia patentată A.D.S. (Anti Discoloration System) A.D.S. previne colorarea plăcii bacteriene de pe dinți, care este principala reacție adversă a Clorhexidinei, fără a afecta eficacitatea acesteia. Clorobutanolul Are o acțiune locală de calmare asupra pielii și a mucoasei, blocând transmiterea durerii. Când este dizolvat, are o acțiune de conservare ca agent antibacterian și antifungic. De asemenea, îmbunătățește eficacitatea împotriva plăcii bacteriene a Clorhexidinei.

Vezi totÎnchide

1 Recenzie

  • 5
    F bun

    Postat de Necunoscut în data de 26.10.2023

    totul in regula

Vezi totÎnchide