null

Despre Noi

Bine ai venit la Dentamerica Distribution - partenerul tău de încredere pentru sănătatea orală! Cu o experiență de 25 de ani în domeniu, ne-am dedicat adaptabilității și satisfacției partenerilor într-o lume în continuă schimbare.

Valorile noastre fundamentale sunt stabilitatea, adaptabilitatea, promptitudinea și inovația, reflectate în tot ceea ce facem. Într-o eră a revoluției tehnologice, ne concentram asupra nevoilor clienților, oferind soluții personalizate și rapide.

Misiunea noastră este să sprijinim și să încurajăm inovația în domeniul sănătății orale. Reputația noastră se bazează pe calitatea produselor, avizate de cele mai renumite centre de cercetare și avizare din lume. Clienții Dentamerica Distribution beneficiază de servicii eficiente de comandă și livrare rapidă.

Portofoliul nostru complet acoperă toate necesitățile profesioniștilor din domeniu, de la îngrijirea orală, linia de ortodonție și implantologie, până la consumabilele stomatologice și materialele pentru cabinete. Suntem aici să promovăm sănătatea zâmbetului, susținând comunitatea medicală cu produse de înaltă calitate și servicii de top.

Alătură-te nouă în călătoria spre o sănătate orală de excepție. 

Together for smile health!