null

CURAPROX

CURAPROX

CURAPROX

CURAPROX: Swiss Premium Oral Care - un brand Curaden

O afacere de familie, compania elvețiană Curaprox este ghidată de viziunea că un corp sănătos începe cu o cavitate bucală sănătoasă. Sub conducerea lui familiei Breitschmid, aceștia cred în modelarea unui viitor mai bun, având convingerea fermă că fiecare individ poate avea grijă de propria sănătate.

Angajamentul față de Sănătatea Orală pe Viață:

Curaden, prin brandul său renumit Curaprox, nu se rezumă doar la vânzarea de produse de igienă orală. Misiunea este să împărtășească cunoștințele despre menținerea unei cavități bucale sănătoase pe parcursul întregii vieți. Credința de bază este că sănătatea bună își are originea în cavitatea bucală, servind ca poartă de acces către întreg corpul. 

Abordare Unică și Tradiție:

Fiind extrem de diferiți față de competitorii globali, Curaden se remarcă nu doar prin agilitate, ci și printr-o bogată tradiție de 70 de ani. Compania este dedicată conectării inteligente a oamenilor și transferului de cunoștințe. Curaden acordă o importanță semnificativă prevenirii în sănătatea orală, conturând astfel cultura sa organizațională. 

Lider Global în Sănătate Orală Holistică:

Curaden a devenit un furnizor global de vârf al conceptelor complete de sănătate orală, activând în peste 90 de țări. Filosofia companiei, "O sănătate mai bună pentru tine," subliniază legătura crucială dintre sănătatea orală și starea generală de bine. De la periuțele interdentare la periuțele de dinți cu filamentele patentate Curen®, periuțele de dinți sonice, apele de gură, suzetele ortodontice și pastele de dinți delicate, brandul Curaprox și produsele sale îmbină sănătatea cu bucuria vieții de zi cu zi.

Instrumente Inovatoare pentru Igienă Orală:

Curaden colaborează cu experți din domeniul cercetării, educației și practicii pentru a dezvolta instrumente de igienă orală cât mai blânde și eficiente posibil. Curaprox, ca brand de sănătate orală al Curaden AG din Elveția, stă mărturie dedicării companiei față de modelarea unei abordări holistice în sănătatea orală pentru un viitor mai bun.

  • Produs
  • Cantitate in coș
  • Cantitate
  • Preț
  • Subtotal
  • Total: articole /

Adauga produsele in coș