null

Protectia datelor si Cookies

De ce colectăm datele tale personale?

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC DENT-A-AMERICA 2000 SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, newsletter,  de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs. si prelucrarii ei.

Informatiile înregistrate sunt destinate in scop de marketing direct, pentru a te tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau evenimentele pe care le organizam. Luăm foarte în serios confidențialitatea și, pentru a te informa cu privire la oportunitățile relevante, iti solicităm consimțământul de a-ti păstra datele personale. Dacă nu acorzi consimțământul, vom fi obligați din punct de vedere legal să te eliminăm din baza noastră de date și nu mai poti beneficia de oportunitățile pe care le oferim.

Ce informații colectăm?

Colectăm doar datele absolut necesare pentru ca Dvs sa va bucurati de oportunitatile pe care compania noastra vi le ofera.

Ce facem cu informațiile tale personale?

Păstram datele Dvs  personale pentru a va putea oferi servicii si produse in functie de preferintele Dvs .  Putem folosi informațiile Dvs personale doar in acest scop si nu le divulgam catre terti.

Cât timp le păstrăm?

Păstram datele Dvs personale până când revocati consimțământul pentru a face acest lucru. În caz contrar, vom păstra datele Dvs  timp de cel mult 2 ani înainte de a solicita din nou confirmarea că vreti sa va pastram in continuare datele.

Drepturile tale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la comenzi@dent-a-america2000.ro, De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Aveti dreptul să solicitati accesul la propriile informații personale. Aceasta actiune este cunoscută sub numele de "cerere de acces la subiect".

În plus, aveti dreptul să solicitati:

  • ca toate informațiile inexacte pe care le deținem despre Dvs sa fie corectate
  • sa stergem informatiile pe care le detinem despre Dvs
  • ca profilul Dvs de membru sa va fie furnizat într-un format portabil
  • că deciziile despre Dvs nu sunt luate prin mijloace complet automatizate

Va puteti exercita dreptul de a ne împiedica să va  folosim informațiile  contactând-ne la adresa de email : comenzi@dent-a-america2000.ro 

Dacă alegeti să ne cereti să exercităm oricare dintre aceste drepturi, vom încerca să va răspundem cât mai curând posibil, in maxim 30 de zile.

Dacă sunteti nemulțumit de modul în care folosim informațiile personale, va rugăm să contactactati la  comenzi@dent-a-america2000.ro și vom încerca să rezolvăm problemele.

De asemenea, aveti  dreptul de a depune o plângere autorității locale de protecție a datelor.