null

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Politica de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.

Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa completati urmatoarele informatii si sa ne trimiteti un e-mail in care sa solicitati returul produselor pe adresa comenzi@dentamericadistribution.ro. Ulterior, vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dumneavoastra. Acesta se va expedia catre DENT AMERICA DISTRIBUTION S.R.L., Bucuresti, sector 1, str. Alexandru Constantinescu, nr. 12. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de DENT AMERICA DISTRIBUTION S.R.L numai daca in prealabil ati anuntat returnarea produselor pe adresa de e-mail mentionata mai sus.

  • DENT AMERICA DISTRIBUTION S.R.L., București, sector 1, str. Alexandru Constantinescu, nr. 12:
  • Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*) / prestarea următoarelor servicii (*)
  • Comandate la data (*) / primite la data (*)
  • Numar comanda – Numele consumatorului (consumatorilor)
  • Adresa consumatorului (consumatorilor)
  • Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
  • Data (*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.