null

CARRIERE

CARRIERE

CARRIERE

CARRIERE®: Transformare Prin Inovație și Eficiență - un brand al Henry Schein® Orthodontics™

Angajament Solid față de Ortodonți:
Henry Schein® Orthodontics™ demonstrează un angajament de a deveni partenerul strategic al ortodonților prin produse și opțiuni de tratament de ultimă generație. În acest sens, Henry Schein® Orthodontics™ a colaborat îndeaproape cu Dr. Luis Carrière în dezvoltarea filozofiei și gamei de produse Carriere®.

Filozofia Carriere:

Filozofia Carriere integrează forțe rapide, naturale, dar în același timp blânde pentru corectarea malocluziilor de tip Class II și Class III la începutul tratamentului, folosind aparatele Motion 3D™, făcând apoi tranziția către Sistemul Brackeților Auto-Ligaturanți SLX™ pentru eficiență superioară față de mecanica tradițională. Utilizând Aparatul Motion 3D Class II ca alternativă la dispozitivele clasice (chair și Herbst sau headgear) și Aparatul Motion 3D Class III Carriere în locul unui procedeu chirurgical complex sau a măștii faciale cu tragere inversă, ambele oferă o oportunitate unică de a schimba planul ocluzal și de a obține constant o ocluzie de tip Class I încă de la începutul tratamentului, când pacientul este cel mai cooperant. Această abordare nouă, unică și inovatoare asigură că veți aborda nu doar ocluzia pacientului, ci și armonia totală a feței lor.

Obiective Suplimentare de Tratament:

Filozofia de Tratament Carriere integrează și conceptul de Airway-friendly Orthodontics™ (ortodonție prietenoasă cu căile respiratorii) și echilibrarea articulației temporomandibulare (TMJ). Aceste strategii clinice noi vor contribui la transformarea practicii dvs. și vor aduce o diferență semnificativă în sănătatea generală a pacienților.

Rapid

Reduce durata totală a tratamentului cu până la patru luni, deoarece tratează corecția Class II la începutul tratamentului ortodontic, când nu există forțe concurente în gură cauzate de brackeți sau alte dispozitive. Acesta este și momentul în care pacientul este cel mai motivat și complianța este la nivelul maxim. O corectare a Class II poate fi de obicei finalizată într-un interval mediu de 3-4 luni.

Blând

Forța redusă a Aparatului Motion 3D este blândă cu pacienții, iar designul său cu profil scăzut este foarte confortabil de purtat. Prin tratarea mai întâi a platformei Class II, se simplifică întregul tratament pentru dvs. și se oferă un confort sporit pacienților.

Natural

Imitând o articulație sferică umană, Aparatul Motion 3D permite primului molar să se rotească și să se ridice în poziția sa naturală și corectă, producând o forță continuă, naturală și uniformă pentru mișcarea distală a molarului cu corectarea controlată a rotației și a înclinării. Opriștile încorporate în aparat previn supra-rotarea molarilor și înclinarea distală a coroanelor. Forțele reduse ale Aparatului Motion 3D sunt biologic compatibile în timpul tratamentului Class II.

  • Produs
  • Cantitate in coș
  • Cantitate
  • Preț
  • Subtotal
  • Total: articole /

Adauga produsele in coș