null
Cod:
H02148
CURASEPT

ADS Astringent cu CHX 0.2% și Hamamelis Virginiana - Apă de gură

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • ADS Astringent cu CHX 0.2% și Hamamelis Virginiana - Apă de gură
  • ADS Astringent cu CHX 0.2% și Hamamelis Virginiana - Apă de gură
  • ADS Astringent cu CHX 0.2% și Hamamelis Virginiana - Apă de gură
33,00RON

Descriere

ADS Astringent cu CHX 0.2% și Hamamelis Virginiana

Clorhexidina este bine cunoscută pentru activitatea sa ridicată împotriva plăcii bacteriene, ajutând la menținerea sănătății gingiilor și a membranelor mucoase ale gurii. Extractul de hamamelis virginiana este universal recunoscut pentru proprietățile natural astringente.

În America, de exemplu, la sfârșitul anilor 1700, "Decoctul de Hamamelis" era cea mai utilizată substanță pentru îngrijirea rănilor, a arsurilor solare, iritarea ochilor, terapia hemoroizilor, varice, flebite. Curând și Europa a descoperit virtuțile acestei plante extraordinare.

Astăzi, analiza chimică a componentelor confirmă motivele științifice care a făcut din Hamamelis o legendă (a fost considerat o plantă "sacră" de către amerindieni). Bogăția sa deosebită în taninuri, prezente mai ales în frunze, determină o acțiune puternic astringentă, iar împreună cu celelalte componente ale extractului oferă o ameliorare rapidă a membranelor mucoasei orale iritate.

Tratamentul Curasept Astringent: apa de gură și pasta de dinți, este răspunsul complet pentru persoanele cu gingii "delicate" , cu tendința de sângerare, datorită formulei sale unice cu Clorhexidină 0.20% și extract de hamamelis virginiana.

Conține formula patentată ADS® (Anti Discoloration System), care reduce în mare măsură efectele secundare de pătare a dinților și mucoasei bucale și de pierdere a gustului;

Apa de gură nu conține alcool și nu are efect iritant cauzat de acesta;

Mod de utilizare:

Clătiți gura zilnic, cu o cantitate de 10 ml, timp de 60 de secunde. Folosiți doar la indicația medicului. Nu fumați și nu consumați nimic timp de 1 oră după folosire. Se recomandă folosirea apei de gură Curasept împreună cu pasta de dinți fără Lauril Sulfat de Sodiu (SLS).

Flacon: 200 ml.

Vezi totÎnchide