null
Cod:
H02144
CURASEPT

ADS Astringent cu CHX 0,20% și Hamamelis - Pastă de dinți

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • ADS Astringent cu CHX 0,20% și Hamamelis - Pastă de dinți
  • ADS Astringent cu CHX 0,20% și Hamamelis - Pastă de dinți
28,00RON

Descriere

Pasta de dinți Astringent Curasept ADS cu Clorhexidină 0.2% + Hamamelis Virginiana

Completarea perfectă pentru tratamentul cu apă de gură ADS cu clorhexidină. Conține formula patentată ADS® (Anti Discoloration System), care reduce în mare măsură efectele secundare de pătare a dinților și mucoasei bucale și de pierdere a gustului. Clorhexidina este bine cunoscută pentru activitatea sa ridicată împotriva plăcii bacteriene, ajutând la menținerea sănătății gingiilor și a membranelor mucoase ale gurii.

Extractul de HAMAMELIS VIRGINIANA este universal recunoscut pentru proprietățile natural astringente. În America, de exemplu, la sfârșitul anilor 1700, "Decoctul de Hamamelis" era cea mai utilizată substanță pentru îngrijirea rănilor, a arsurilor solare, iritarea ochilor, terapia hemoroizilor, varice, flebite. Curând și Europa a descoperit virtuțile acestei plante extraordinare.

Astăzi, analiza chimică a componentelor confirmă motivele științifice care a făcut din Hamamelis o legendă (a fost considerat o plantă "sacră" de către amerindieni). Bogăția sa deosebită în taninuri, prezente mai ales în frunze, determină o acțiune puternic astringentă, iar împreună cu celelalte componente ale extractului oferă o ameliorarea rapidă a membranelor mucoasei orale iritate.

Tratamentul Curasept Astringent: Apa de gură și pasta de dinți, reprezintă răspunsul complet pentru persoanele cu gingii "delicate", cu tendința de sângerare, datorită formulei sale unice cu Clorhexidină 0.20% și extract de Hamamelis Virginiana.

Pachetul conține: 1 Flacon de 75 ml.

Vezi totÎnchide