null
Cod:
HTT752252
TUNG

Gel pentru curățarea limbii - Kids

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
Reduceri
28,00RON
19,60RON
(-30,00%)

Descriere

TUNG - Gel pentru curățarea limbii Kids

Studiile clinice arată faptul că principala cauză a apariției respirației urât mirositoare (90%) este rezultatul bacteriilor care cauzează mirosul și care se ascund în crăpăturile limbii. Peria și gelul TUNG pentru copii sunt cele mai eficiente și confortabile instrumente pentru a curăța limba de bacteriile care provoacă mirosuri neplăcute și compromit sănătatea.

Profesioniștii din domeniul stomatologic recomandă schema de curățare: Periaj, curățarea spațiilor interdentare și periaj (limbă) pentru îngrijirea zilnică a sănătății orale.

Asigură o îngrijire orală completă și sănătatea întregului organism. Ajută la îndepărtarea plăcii lipicioase de pe limbă. Conceput pentru limbă, spre deosebire de pasta de dinți! Mai eficient decât pasta de dinți! Formula cu gust deosebit lasă limba și gura cu o senzație de prospețime.

MOD DE UTILIZARE:

Utilizați gelul TUNG pentru copii împreună cu periuța TUNG pentru copii. Periați ușor suprafața limbii, începând din partea din spate și continuând înspre vârful limbii (timp de 10 secunde). Cele mai multe bacterii sunt localizate în zona dorsală a limbii. Nu evitați să vă periați și limba atunci când vă spălați pe dinți. Supravegheați utilizarea corectă pentru a evita înghițirea dacă produsul este utilizat de copii cu vârsta sub 6 ani. În cazul înghițirii accidentale a produsului peste cantitățile normale, consultați un medic. RĂSUCIȚI CAPACUL ȘI ÎNDEPĂRTAȚI SIGILIUL DIN FOLIE. NU UTILIZAȚI DACĂ SIGILIUL LIPSEȘTE SAU ESTE RUPT.

INGREDIENTE:

Apă, sorbitol, glicerină, siliciu hidratat, PEG-12, xilitol, cocamidopropil, betaină, gumă de celuloză, aromă, benzoat de sodiu, saccharină de sodiu, clorură de zinc.

Vezi totÎnchide