null
Cod:
H04102
CURASEPT

Afte Rapid+ Spray pentru tratarea aftelor

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • Afte Rapid+ Spray pentru tratarea aftelor
  • Afte Rapid+ Spray pentru tratarea aftelor
36,00RON

Descriere

Afte Rapid+ Spray pentru tratarea aftelor

AFTELE BUCALE:

O problemă larg răspândită care necesită o soluție eficientă. Ulcerațiile aftoase sunt cel mai frecvent tip de leziune a mucoasei bucale. Cauzele formării aftelor nu sunt complet determinate, deși factori precum stresul, oboseala fizică și mentală, unele boli, leziuni și răni, modificări hormonale, alergii și deficiențe de vitamine, îi favorizează apariția.

Aftele bucale încep adesea cu o senzație de arsură la un anumit loc, urmată de dezvoltarea unei plăgi mici rotunde, de culoare albă gălbuie (ulcer), cu margini inflamate și un diametru de aproximativ 3-4 mm, care uneori poate depăși 1 cm. Nu sunt periculoase pentru sănătate și nu sunt contagioase. Cu toate acestea, acestea cauzează frecvent dureri, care pot fi foarte intense în unele cazuri. În funcție de mărimea lor și de zona afectată, se vindecă într-o perioadă de 1 până la 4 săptămâni.

Accelerarea procesului de vindecare și reducerea durerii percepute pot fi un beneficiu semnificativ pentru persoanele care suferă de aceste afecțiuni.

CURASEPT AFTE RAPID+ este indicat pentru tratamentul: 

  • Aftelor la nivelul gurii, stomatitei aftoase, sau a ulcerelor difuze la nivelul gurii; 
  • Leziunilor cauzate de aparate ortodontice, proteze fixe și amovibile, intervenții chirurgicale;
  • Infecțiilor virale (virusul Herpes), fungice (afte orale) și bacteriene;
  • Bolilor cronice și autoimune (pemfigus, pemfigoid bulos, eritem multiform).

INGREDIENTE FUNCȚIONALE:

  • Polimeri mucoadezivi: protejează leziunea aftoasă, reduc durerea și fricțiunea, previn suprainfecțiile bacteriene și promovează vindecarea fiziologică și procesele de reepitelizare.
  • ADN / ARN: stimulează repararea și creșterea celulelor epiteliale
  • ACID HIALURONIC: combate inflamațiile și reduce durerea prin stimularea vindecării țesuturilor.

CURASEPT AFTE RAPID+:

Linie completă de dispozitive medicale pentru tratamentul ulcerelor bucale și a stomatitei aftoase. Curasept Afte Rapid+, datorită formulării cu ADN / ARN și acid hialuronic, ameliorează rapid durerea formând o barieră de protecție asupra leziunii. Reduce timpul de vindecare, îmbunătățește trofismul și ajută la regenerarea mucoasei bucale.

SPRAY-UL AFTE RAPID+:

Ideal pentru acțiune ce targetează zonele greu accesibile. Se recomandă utilizarea în combinație cu gelul AFTE RAPID+ pentru a spori eficiența.

Vezi totÎnchide

Informații suplimentare

Gamă:
Curasept Afte Rapid+
Vezi totÎnchide