null
Cod:
H02139
CURASEPT

ADS Protective cu CHX 0,20% și Colostru - Pastă de dinți

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • ADS Protective cu CHX 0,20% și Colostru - Pastă de dinți
  • ADS Protective cu CHX 0,20% și Colostru - Pastă de dinți
30,00RON

Descriere

Pastă de dinți ADS Protective - Tratament de protecție cu Clorhexidină 0.2% și Colostru

Gama de produse ADS PROTECTIVE, cu 0,20 % Clorhexidină, Colostru și PVP-VA este ideală pentru protejarea mucoasei orale împotriva infecțiilor și a inflamațiilor. PVP-VA este un polimer bioadeziv care, prin depunerea pe smalțul dinților și pe membranele mucoasei orale, contracarează și încetinește aderența biofilmului și, în același timp, ajută la repararea țesuturilor inflamate.

ADS PROTECTIVE este indicată în cazul inflamațiilor mucoasei orale, ce pot apărea datorită sindromului gurii uscate, a tratamentelor medicamentoase, a fumatului, stresului, a deficienței de vitamine, a efectelor secundare ale radioterapiei, a manifestărilor acute ale unor boli (boală celiacă, colită ulcerativă, infecții intestinale). Prin urmare, este un suport adecvat chiar și pentru pacienții fumători.

Colostrul de origine bovină este produs de către vaci în primele zile după naștere. Acest "prim lapte" conține macronutrienți precum proteine, carbohidrați, oligozaharide, grăsimi și micronutrienți precum vitamine și minerale, de asemenea conține factori de creștere, factori imunizanți și componente anti-microbiene. Acest ingredient susține protecția cavității orale, contracarând infecțiile bacteriene, fungice și favorizează o ameliorare rapidă a leziunilor orale.

Nu conține SLS. Folosiți pasta de dinți de cel puțin 2 ori pe zi.

Pachetul conține:1 Flacon de 75 ml.

Vezi totÎnchide