null
Cod:
A63000049

Pungă de gheață reutilizabilă cu filet

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
16,51RON

Descriere

Descriere produs:

Îți prezentăm punga noastră de gheață cu filet, o soluție versatilă și eficientă pentru gestionarea durerilor, inflamațiilor și chiar și a durerilor de cap. Cu un design simpatic, această pungă de gheață de 20 de centimetri nu numai că oferă beneficiile terapeutice ale gheții, dar adaugă și o notă puțin mai veselă momentelor de recuperare ale pacienților.

Caracteristici Cheie:

Reutilizabilă și Ușor de Depozitat: Această pungă de gheață este concepută pentru a fi reutilizată, economisind și contribuind la reducerea deșeurilor. Fiind ușor de depozitat, poți să o ai mereu la îndemână pentru a face față rapid oricărui disconfort.

Design Frumos și Material Antiscurgeri: Materialul nostru leakproof asigură o experiență fără probleme, eliminând grija scurgerilor.

Umplere Ușoară cu Capacul Filetat: Umplerea acestei pungi cu gheață este precum o joacă de copii datorită capacului filetat. Adaugă cuburi de gheață sau apă rece și vei fi gata să beneficiezi de proprietățile terapeutice ale gheții în cel mai scurt timp posibil.

Dimensiuni Flexibile și Confortabile: Oferim două dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor tale - alege între 12 și 20 cm pentru a obține nivelul optim de acoperire pentru zonele afectate. Materialul flexibil al pungii se mulează confortabil pe corp, asigurându-ți o terapie eficientă și fără efort.

Experimentează confortul și eficacitatea pungii noastre de gheață reutilizabile și adaugă un strop de bucurie recuperării pacienților.

Comandă acum pentru a a-ți ajuta pacienții să facă față cu zâmbet oricăror neplăceri.

Vezi totÎnchide