null
Cod:
OHDC-DSX2852S
HDC

Cross driver shaft pentru DSX-1690S și DST-1600

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
123,00RON

Descriere

Spider Screw K1 – K2 – Z

Cross driver shaft pentru DSX-1690S și DST-1600

Orto-implanturile K1-K2 formează un sistem de ancoraj unic (protejat printr-un patent internaţional) datorită multiplelor caracteristici speciale concentrate pe cei câţiva milimetri ai capului ortodontic al implantului. Acest sistem este singurul ce dispune de colet transmucos disponibil în două dimensiuni diferite.

CAPUL ORTODONTIC Capul în formă de bracket face ca sistemul să fie extrem de versatil, facilitând astfel o multitudine de variante de tratamente ortodontice.

Spider Screw K1: nu necesită prepararea anterioară a orificiului perforat. Forma conică a porţiunii infraosoase permite inserţia orto-implantului fără preforaj.

Spider Screw K2: nu e necesară prepararea în avans a perforării. Forma conică a porţiunii infraosoase permite inserţia orto-implantului fără preforaj.

Spider Screw ZIGOMATIC :Mărimea părţii transmucoase este fixă, în timp ce lungimea filetului variază. Sider Screw Zigomatic este conceput pentru a se poziţiona în zone specifice, cum ar fi de exemplu creasta infrazigomatică și platforma bucală.

Forma capului orto-implantului este rotunjită și fără sloturi rectangulare pentru a proteja ţesuturile moi. Canelura dintre capul mini-implantului și porţiunea transmucoasă facilitează folosirea catenelor elastice.

Vezi totÎnchide