null
CURAPROX

Suzeta ortodontică de corecție - Mărimea 2

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
 • CURAPROX Suzetă ortodontică de corecție mărimea 2
 • CURAPROX Suzetă ortodontică de corecție mărimea 2 în ambalaj
54,00RON

Descriere

Suzeta Ortodontică Curaprox, Marimea 2 - Mărime de corecție

Beneficii:

 • Calmează bebelușii
 • Ortodontică
 • Ajută la dezvoltarea corectă a cavității bucale
 • Asigură o respirație corectă

Specificații:

 • Vârf și laterale plate

Partea laterală plată ghidează presiunea într-o direcție optimă din punct de vedere ortodontic, astfel încât este asigurat un spațiu suficient pentru limbă.

Împreună ajută la prevenirea unei îngustări ale maxilarului, astfel încât mușcătura bebelușului se formează corect. De asemenea, promovează respirația nazală, care asigură o cantitate optimă de oxigen către creier și organism. Toate acestea determină un somn liniștit și împiedică apariția unor infecții la urechi, nas și gât, afecțiuni ce pot fi cauzate de respirația pe gură.

 • Membrana de silicon

Membrana oscilează, având o textură foarte asemănătoare senzației de sân, iar pe lângă faptul că este placută, promovează dezvoltarea naturală a procesului de deglutiție. Mânerul asigură o bună circulație a aerului și prin urmare previne iritația pielii, saliva uscându-se rapid sub membrană.

 • Procesul natural de înghițire

Forma îngustă a suzetei și membrana de silicon oscilantă permite bebelușului să înghită exact ca în procesul natural de înghițire. Cu alte cuvinte, bebelușii își dezvoltă reflexul înghițirii corecte, în acest fel scăzând totodata riscul tulburărilor orofaciale.

 • Experiența tactilă

Vârful suzetei, având un anumit grad de rugozitate, oferă copilului o stimulare tactilă pentru limbă.

 • Ambalaj practic

Ambalajul pentru suzetă este perfect ca aceasta să fie transportată într-un mod igienic și pentru a putea fi sterilizată în cuptorul cu microunde. Conține totodată informații despre cantitatea de apă necesară, puterea potrivită și durata procesului de sterilizare.

 • Igiena

Suzeta poate fi sterilizată în cuptorul cu microunde sau prin fierbere. Poate fi spălată în mașina de spălat vase utilizând programul de spălare la 75 de grade Celsius.

 • Calitate

Realizată de Dr. Herbert Pick, doctor în igienă orală și medicină ortodontică în Kufstein, Austria. Corespunde standardelor DIN EN 1400.

 • Mărimi disponibile pentru suzetele Curaprox Baby Line

Suzeta dispune de 3 mărimi diferite. Disponibilă în 3 culori.

Toate produsele CURAPROX Baby sunt realizate din materiale fără toxine și agenți poluatori. Niciun produs nu conține BPA sau coloranți azoici. Din toate aceste motive, produsele CURAPROX Baby sunt sigure pentru folosire.

 

Pachetul contine:

 1 suzetă ortodontică CURAPROX și o cutie pentru transport și sterilizare.

 

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE SUZETE

 

Suzetele: sunt acestea bune sau rele pentru bebelușul dumneavoastră?
 
Când adolescenții au nevoie de tratament ortodontic, acest lucru de datorează adesea folosirii unei suzete necorespunzătoare sau
suptului degetului în primii ani de viață.
"În Europa de Vest, 70-80% dintre copii folosesc suzeta, iar unul din doi dezvoltă o mușcătură deschisă sau inversă", spune Dr. Herbert Pick.
De fapt, doar 20% dintre astfel de "malocluzii" sunt de natură genetică.
Cross Bite apare atunci când maxilarul nu se aliniază corect - maxilarul inferior este mai larg decât cel superior.
Aceasta poate duce la probleme precum dureri și deteriorarea dinților sau a gingiilor.
Open bite apare atunci când dinții din față și cei de jos nu se ating atunci când gura este închisă.
 
 
SUNT SUZETELE NOCIVE PENTRU BEBELUȘI?
 
 
Copiii cu problemele enumerate mai sus sunt mult mai predispuși să respire pe gură, ceea ce duce la o oxigenare insuficientă
a creierului. 
Acest lucru poate cauza tulburări de dezvoltare.
Dr. Herbert Pick, creatorul suzetei Curaprox, afirmă: "Există o legătură clară între anomalii ale maxilarului și tendința de a respira pe gură, ceea ce poate duce la probleme precum somn perturbat și dificultăți de concentrare.
"O postură inadecvată a fost, de asemenea, menționată în literatură ca o consecință a respirației pe gură, alături de tulburări de vorbire și concentrare, și chiar hiperactivitate și afecțiuni cardiace."
 
 
 
DEZVOLTAREA CELEI MAI BUNE SUZETE
 
 
Cum și de ce am dezvoltat cele mai bune suzete
Pentru Dr. Pick, un ortodont din Kufstein, Austria, crearea suzetei a devenit o misiune personală... după ce fiul său a dezvoltat
crossbite sau mușcătura inversă.
"M-am simțit provocat, nu doar ca tată, ci și ca ortodont, și am vrut să știu exact de ce apare această malocluzie și cum poate
fi prevenită", spune el.
La fel ca toate produsele noastre pentru bebeluși, suzeta Curaprox a fost dezvoltată folosind ethosul nostru, BIOFUNCȚIONAL.
... gândindu-ne la cauză și efect - și creând produse care promovează creșterea într-un mod natural.
Și toate produsele pentru bebeluși Curaprox sunt fără toxine, așa că:
 • Nicio substanță nocivă
 • Fără Bisfenol A (BPA), fără Ftalați, fără coloranți azoici
 • Sunt complet inofensive pentru cei mici
Vă prezentăm o revoluție în materie de suzete... atât pentru sănătatea orală - cât și pentru sănătatea generală a copilului dumneavoastră.
Vezi totÎnchide