null
YOTUEL

All In One - Pastă de dinți pentru albire

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • Pasta de dinti pentru albire Yotuel All in one
  • Pasta de dinti pentru albire Yotuel All in one
  • Pasta de dinti pentru albire Yotuel All in one
45,51RON

Descriere

Pastă de dinți pentru albire Yotuel All In One
Pasta de dinți YOTUEL® All In One ajută, pe lângă albire, la protejarea smalțului de eroziunile acide. Formula sa completă bogată în Xilitol (un ingredient natural obținut din arborele de mesteacăn), Fluor, Calciu și fosfați reduce impactul eroziv cauzat de băuturile izotonice, băuturile acidulate și sucurile de fructe.
Este produsul de albire folosit de medicii stomatologi. Este prima pastă de dinți pentru albirea dinților care îmbunătățește rezistența smalțului dinților. Conține formula patentată YOTUEL cu peroxid de carbamidă, care albește dinții în profunzime, remineralizează smalțul și luptă împotriva cariilor dentare.
 
Beneficii:
  • Nu conține Lauril Sulfat de Sodiu (SLS);
  • Pasta de dinți pentru albire este blândă cu smalțul dinților;
  • Datorită conținutului bogat în Potasiu, reduce semnificativ riscul apariției aftelor;
  • Aromă plăcută de mentă.
 
Mod de utilizare:
Periați dinții de 3 ori pe zi, câte trei minute.
 
Ce este SLS și de ce lipsa lui dintr-un produs de igienă orală reprezintă un beneficiu?
SLS este un puternic component de curățare, conținut de detergenți, șampon și geluri de duș. Atacă celulele mucoasei bucale, cauzează abraziuni și răniri care pot duce la apariția aftelor. De asemenea, există riscul că SLS să treacă din mucoasa bucală în corp.
 
Ce este RDA?
Nivelul de abraziune pentru pastele de dinți este măsurat cu ajutorul unui indicator denumit RDA (Relative Dentin Abrasion). Cu cât acest indicator este mai crescut, cu atât gradul de abraziune este mai mare și smalțul dinților este mai expus. Este indicat să evitați orice pastă de dinți cu un coeficient RDA mai mare de 100.
 
Ce este Fluorul?
Fluorul întărește smalțul dinților și îl face mai rezistent la acizi. Fluorul poate chiar remineraliza smalțul decalcifiat al dinților, inhibă dezvoltarea plăcii dentare și previne apariția cariilor dentare. Majoritatea pastelor de dinți conțin între 1000 și 1500 ppm (parts per milion).
 
Pachetul conține: Flacon de 75 ml.
Vezi totÎnchide

Informații suplimentare

Short Description:


Vezi totÎnchide