null
Cod:
H73370285
CURAPROX

Kids - Pastă de dinți fără fluor cu aromă de căpșuni

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
Reduceri
  • CURAPROX Kids Pastă de dinți fără fluor cu aromă de căpșuni fără ambalaj
  • CURAPROX Kids Pastă de dinți fără fluor cu aromă de căpșuni în ambalaj
33,00RON
23,10RON
(-30,00%)

Descriere

Pasta de dinți Curaprox kids fără Fluor

Pastă de dinți pentru copii, cu aromă fructată de căpșuni, FĂRĂ FLUOR.

Căpșuni dulci: această pastă de dinți este la fel de delicioasă ca un desert de vară și oferă dinților de lapte protecție fiabilă și de durată împotriva alimentelor acide și a cariilor dentare. Nu conține fluor, ceea ce o face ideală pentru copiii foarte mici (0 ani+). Copiii își vor da seama în curând că spălatul pe dinți nu este atât de rău pe cât credeau: aroma proaspătă și fructată transformă doza zilnică de igienă dentară a micuților tăi într-o pauză binevenită. De fapt, orice aversiune față de spălatul pe dinți va dispărea mai repede decât o linguriță de înghețată de căpșuni lăsată la soare.

Această pastă de dinți nu conține ingrediente dăunătoare precum:

  • SLS
  • triclosan
  • microplastice

Pentru majoritatea pastelor de dinți, lista de ingrediente este plină de cuvinte ciudate. Nu și aceasta. Ce este înăuntru? Numai lucruri bune.:

  • Enzimele, de exemplu. Ele susțin rolul protector natural al salivei, astfel încât să poată lucra la remineralizarea smalțului dinților.
  • De asemenea, conține sorbitol, care previne uscarea pastei de dinți.
  • Apoi, există un strop de xilitol (zahăr de mesteacăn), care protejează împotriva bacteriilor și, de asemenea, întărește dinții.

Sperăm că cei mici se simt bine spălându-se pe dinți! Periați dinții de 2x pe zi, apoi scuipați și nu înghițiți pasta. Pentru copii mai mici de 6 ani, utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre de pastă pentru a urmări periajul și a minimiza cantitățile înghițite.

Mergeți la dentist pentru controalele periodice. Produs recomandat copiilor cu vârstă de peste 2 ani.

Fără SLS și parabeni.

Aromă: căpșuni.

Pachetul conține: 1 Flacon de 60ml.

Vezi totÎnchide