null
Cod:
H02558
CURASEPT

Daycare Protection Booster - Apă de gură

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
31,00RON

Descriere

Descoperă Curasept Daycare Protection Booster - Pentru un Zâmbet Sănătos și Strălucitor

 

Sănătatea orală este cheia către o viață sănătoasă în întregime. Cu o știință solidă la baza sa, am creat Curasept Daycare Protection Booster, o linie revoluționară de produse pentru igiena orală zilnică, care face grijile legate de cavitatea orală să fie de domeniul trecutului.

Ce face Curasept Daycare Protection Booster atât de special:

  • Protecție Excepțională: Complexul brevetat CPC-HAP, care combină Clorură de Cetilpiridiniu cu Hidroxiapatita, eliberează în mod gradual Cetylpyridinium, oferind o protecție de lungă durată de până la 4 ore împotriva virușilor și bacteriilor din placa bacteriană, luptând astfel împotriva cariilor și problemelor gingivale.
  • Puterea Uleiurilor Esențiale: Uleiurile esențiale pătrund adânc în placa dentară, previn acumularea bacteriilor și încetinesc creșterea biofilmului oral. Ele sunt eficiente atât deasupra, cât și sub linia gingiei, contribuind la prevenirea inflamației gingiilor, la controlul zilnic al plăcii dentare și la combaterea halitozei.
  • Remineralizare Avansată: Hidroxiapatita, datorită asemănării sale biomimetice cu smalțul, formează un strat de protecție care ajută la remineralizarea smalțului, asigurând un zâmbet sănătos și strălucitor.

Beneficiile Curasept Daycare Protection Booster:

  • Combate cariile și problemele gingiilor.
  • Oferă un efect anti-halitoză, pentru o respirație proaspătă și încredere în interacțiunile sociale.
  • Asigură o acțiune de igienizare de lungă durată, menținând cavitatea orală proaspătă și curată.
  • Contribuie la remineralizarea smalțului, pentru un zâmbet strălucitor și sănătos.

Alege Curasept Daycare Protection Booster pentru o rutină de igienă orală de încredere și eficientă. Ne preocupăm nu doar de zâmbetul tău, ci și de sănătatea ta generală. Descoperă secretul unei cavități orale sănătoase și a unui zâmbet fermecător.

Vezi totÎnchide