null
Cod:
CYFBH3
SANADEN

Fiber bridge - bandă de armare 3mm

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • Fiber Bridge Bandă de armare
  • Fiber Bridge Bandă de armare ambalaj
  • Fiber Bridge Bandă de armare
220,00RON

Descriere

Fiber Bridge Bandă de armare 2mm

BANDĂ DE ÎNTĂRIRE PENTRU UTILIZARE DENTARĂ

Instrucțiuni de utilizare:

N.B.: Banda de armare pentru uz dentar nu este pre-impregnată și atunci când este instalată în cavitatea bucală a pacientului, trebuie să fie întotdeauna acoperită complet cu compozitul/cimentul destinat să se consolideze. Folosiți diga dentară atunci când aplicați banda.

Fibre Bridge este o bandă de armare din fibre de polietilenă cu greutate moleculară ultra înaltă (UHMWPE). Este o armătură excelentă pentru toate produsele protetice realizate în scop dentar, realizate cu compozit din rășină sau acrilic. Are un design inovator de textură care oferă o densitate mai mare de fibre în marginea superioară și inferioară a benzii care oferă performanțe mecanice excelente și orientate și promovează o impregnare optimă.

Fibrele UHMWPE, datorită rezistenței lor ridicate și texturii speciale conferă o duritate medie mai mare decât cea a metalelor.

Fibre Bridge se adaptează ușor la spațiile interproximale.

Împletitura Standard este realizată cu UHMWPE 200D, in timp ce cea Extra Strong (ES) cu 400D.

Fibre Bridge este disponibil în următoarele înălțimi H și configurații de țesut:

Standard 1-2-3-4 mm;

Extra Strong ES 1-2-3-4 mm.

Aplicații clinice Fibre Bridge:

  • Întărirea podurilor circulare;
  • Poduri Toronto și Maryland;
  • Menținerea spațiului;
  • Reparații poduri și proteze;
  • Restaurarea protezelor;
  • Restaurare pontică şi bare dentare;
  • Așchiere;
  • Întărirea altor tipuri de proteze fixe și mobile din compozit sau rășină;

Tehnică de utilizare:

După măsurarea lungimii benzii necesare pentru alcătuirea armăturii, tăiați lungimea corespunzătoare a benzii cu foarfece eficiente sau alte instrumente care permit o tăiere curată. Orice material flexibil, cum ar fi o bucată de hârtie  de argint sau ață dentară, poate fi utilizat pentru a identifica lungimea benzii necesare. Introduceți în pachet partea rămasă utilizării ulterioare și închideți-o.

Când Fibre Bridge-ul este utilizat cu compozite rășinoase, trebuie să fie umed, de preferință, cu o legătură. Atunci când este combinat cu rășini acrilice, este mai bine să-l udați cu un monomer/polimer adecvat. Folosind penseta curată, puneți banda în locul menit să fie consolidat și valorificați flexibilitatea acesteia pentru a atinge forma dorită. Protezele armate cu Fibre Bridge trebuie să fie întotdeauna complet acoperite cu o rășină fluidă și, ulterior, răşina trebuie sa fie întărită ușor.

Vă recomandăm tehnica de creștere și polimerizare în straturi pentru a acoperi fibrele până la grosimea dorită. Nu lăsați fibrele expuse în cavitatea bucală și dacă rășina se subțiază, aplicați un nou strat pentru a restabili funcționalitatea și a evita expunerea fibrelor.

O secțiune a dispozitivului medical, folosită pentru un pacient, nu poate fi reutilizată pentru o nouă aplicație la un alt pacient, pentru a evita transmiterea infecțiilor încrucișate.

Vezi totÎnchide