null
Cod:
BT534.5
BECHT

Dezinfectant instrumentar Bechtol Clasic Concentrat 5L

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
237,00RON

Stoc epuizat

Descriere

Acest produs nu beneficiază de transport gratuit idiferent de cantitatea comandată!

Bechtol Clasic Concentrat pentru dezinfectarea și curățarea instrumentelor chirurgicale. Non-agresiv cu materialele. Performanță ridicată. Economic.

Proprietăți:

  • Excelente calități de dezinfectare și compatibilitate mare pentru instrumente, în special cele chirurgicale.
  • Bechtol Clasic este foarte eficient împotriva bacteriilor (incl. MRSA) și ciupercilor.
  • Testat conform directivelor DGHM (Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie) sub încărcătură organică ridicată timp de 15 minute în 3% soluție.
  • Garantează o protecție activă împotriva tuberculozei (M. terrae) timp de 30 de minute în 3% soluție. Inactivează/neutralizează virușii de HBV/HIV/HCV/BVDV/Vaccinia/SVE40/Noro timp de 15 minute în 3% soluție.
  • Nu conține aldehyde și fenoli.
  • Anticoroziv.
  • Poate fi utilizat și în dispozitivele cu ultrasunete timp de 5 minute în 4% soluție.
  • Biodegradabil.

Mod de folosire:Pentru a prepara o soluție de 3% amestecați 970 ml de apă cu 30 ml soluție concentrată. Imediat după folosire puneți instrumentele în Bechtol Clasic. Pentru instrumente cu depuneri se recomandă mai întâi plasarea acestora în apă caldă și curățarea cu o perie moale. Asigurați-vă că instrumentele sunt acoperite în totalitate. Evitați formarea bulelor de aer. Respectați timpul de imersie, chiar și dacă folosiți un instrument cu ultrasunete. Când scoateți instrumentele din soluție, clătiți și uscați cu o cârpă curată. Respectați instrucțiunile de utilizare ale producătorului. Ingrediente active:100 g Bechtol Clasic conține: 5,0 g Benzalkoniumchloride și 13,9 g Propan – 1-ol

Precautii: Purtați mănuși de protecție/haine de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față. Spălați foarte bine mâinile după folosirea produsului. Nu mâncați, beți sau fumați când folosiți produsul. Evitați formarea de aerosoli. Dacă întră în contact cu pielea sau părul, îndepărtați imediat hainele contaminate și clătiți/spălați imediat zona. Spălați hainele contaminate înainte de folosire. Dacă intră în contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență pentru cel puțin 15 minute. Îndepărtați lentilele de contact dacă este cazul și continuați clătirea. Dacă înghițiți, clătiți gura. Nu încercați să induceți vomă. Consultați un medic dacă nu vă simțiți bine. Nu respirați spray-ul. Dacă este inhalat, scoateți victima la aer și asigurați o poziție confortalbilă pentru a respira. A nu se lasă la îndemână copiilor. A se păstra intr-un spațiu încuiat. A se feri de razele soarelui. Doar pentru uz profesional. A se păstra la îndemână numărul lotului pentru a identifica produsul in cazul oricărei urgențe. Depozitați produsul corespunzător.

Pericole: - H226 Lichid și vapori inflamabili - H302 Dăunător dacă se inghite - H314 Cauzează arsuri severe ale pielii și dăunează ochilor - H400. Foarte toxic pentru mediul acvatic UN 1993/ Clasa 3/ PG III

Vezi totÎnchide