null
Cod:
H73370286
CURAPROX

Kids - Pastă de dinți cu 950 ppm Fluor, aromă de căpșuni

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
  • Kids - Pastă de dinți cu 950 ppm Fluor, aromă de căpșuni
  • Kids - Pastă de dinți cu 950 ppm Fluor, aromă de căpșuni
33,00RON

Descriere

Pastă de dinți Curaprox Kids cu 950 ppm Fluor

Pastă de dinți pentru copii cu aromă proaspătă și fructată de căpșuni dulci: această pastă de dinți este la fel de delicioasă că un deșert de vară, cu un conținut de fluor care oferă dinților de lapte protecție fiabilă și de durată împotriva alimentelor acide și a cariilor dentare. Are un conținut de fluor de doar 950 ppm, ceea ce îl face ideal pentru copiii foarte mici (de la doi ani în sus). Copiii își vor da seama în curând că spălatul pe dinți nu este atât de rău pe cât credeau: aromă proaspătă și fructată transformă doză zilnică de igienă dentară a micuților tăi într-o pauză binevenită. De fapt, orice aversiune față de spălatul pe dinți va dispărea mai repede decât o linguriță de înghețată de căpșuni lăsată la soare.

 

Această pastă de dinți nu conține ingrediente dăunătoare precum:

  • SLS
  • triclosan
  • microplastice

Pentru majoritatea pastelor de dinți, lista de ingrediente este plină de cuvinte ciudate. Nu aceasta. Ce este înăuntru? Numai lucruri bune:

  • Fluorul, de exemplu, care întărește dinții. Acesta are un conținut de 950 ppm, ceea ce îl face ideal pentru copiii cu vârsta de doi ani în sus.
  • Enzimele sunt un alt ingredient. Ele susțin rolul protector natural al salivei, astfel încât să poată lucra la remineralizarea smalțului dinților.
  • De asemenea, conține sorbitol, care previne uscarea pastei de dinți.
  • Apoi, există o strop de xilitol (zahăr de mesteacăn), care protejează împotriva bacteriilor și, de asemenea, întărește dinții.

Sperăm că copiii tăi se simt bine spălându-și pe dinți! Periați dintii de 2x pe zi, apoi scuipați și nu înghițiți pastă. Pentru copii mai mici de 6 ani, utilizați o cantitate de mărimea unui bob de mazăre de pastă pentru a urmări periajul și a minimiza cantitățile înghițite.

În cazul unui tratament cu fluor, consultați medicul dentist. Produs recomandat copiilor cu vârstă de peste 2 ani.

Fără SLS și parabeni.

Aromă: căpșuni.

Pachetul conține 1 Flacon de 60ml.

Vezi totÎnchide