Peste 20 ani de
experienta
Livrare in 24 de ore in
Bucuresti
Disponibilitatea
produselor in stoc
Gama larga de
produse
Medicină Regenerativă Icon

Medicină Regenerativă

Reper la nivel internațional în medicină regenerativă datorită activității intense de cercetare a Plasmei Bogate în factori de creștere. Dezvoltînd, ca urmare a acestei activități, tehnologia Endoret® (PRGF®).

Medicină Regenerativă

Medicina regenerativă urmărește utilizarea resursele propriului corp pentru a stimula procesele interne de vindecare a țesuturilor lezate.

Compania BTI este inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiei de extragerea a factorilor de crestere din plasma pacientului.

Datorită obținerii unor rezultate excelente în tratamente, numeroase figuri publice și sportivi de performanță au apelat la tehnologia Endoret cu scopul de a reduce la minimum timpul necesar recuperării după accidentării sau intervenții chirurgicale.

Ce este tehnologia ENDORET (PRGF) ?

PRGF este o tehnologie biomedicală patentată de BTI menită a extrage, dintr-un volum minim de sânge, factori de creștere responsabili cu regenerarea țesturilor afectate. Sângele este prelevat chiar de la pacient. Procesul natural de vindecare este accelerat prin introducerea în zona afectată a factorilor de creștere, care au fost izolați și concentrați în prealabil folosind tehnologia Endoret PRGF.

Factorii de creștere sunt proteine care joacă un rol esențial în procesul de reparare a țesuturilor, aceștia declanșând reacții biologice importante precum regenerare celulară, regenerarea vaselor de sânge (angiogeneză) și migrație celulară către zonele vătămate. Niciun agent exogenic nu poate guverna aceste procese într-un mod atât de eficient.

Endoret este cel mai avansat sistem autolog pentru ‘Platelet rich plasma’ – PRP și a fost aprobat în numeroase lucrări științifice atât pentru eficiența în stimularea și accelelarea regenerării țesuturilor cât și pentru biosecuritate. De asemenea prezentarea la sute de congrese naționale și internationale certifică eficiența sistemului Endoret.

Ce este tehnologia ENDORET (PRGF) ?

Formulări terapeutice

O trăsătura exponențială a tehologiei Endoret este posibilitatea obținerii a cinci formulări biocompatibile diferite bazate pe procesarea plasmei pacienților.

Supernatant
Supernatant: ideal pentru a fi folosit ca picături de ochi.
Fluid
Fluid: pentru infiltrarea în mușchi, tendoane, încheieturi și leziuni subcutanate etc. De asemenea este folosită pentru a activa suprafețele implanturilor dentare BTI din punct de vedere biologic și pentru protezele folosite în ortopedie.
Cheagul
Cheagul: Formula coagulării asigură reținerea trombocitelor, a factorilor de creștere și a altor molecule bioactive asigurând posibilitatea de a fi folosite în chirurgie.
Membrana de fibrină
Membrana de fibrină: asigură eliberarea graduală a factorilor de creștere și a altor proteine. Datorită proprietăților homeostatice este un excelent biomaterial folosit în rezolvarea defectelor osoase sau stimularea si epitelizarea alveolei post-extractionale.
Grefa
Grefa: Endoret PRGF poate face legatura cu tesutul autolog sau biomaterialul heterolog.

Această mare versatilitate crește posibilitățile terapeutice ale tehnologiei biomedicale Endoret PRGF și permite soluții medicale personalizate.

Prezentari video

PRGF®-ENDORET® TECHNOLOGY – AUTOLOGOUS GRAFT

PRGF®-ENDORET® TECHNOLOGY HETEROLOGOUS GRAFT

PRGF®-ENDORET® TECHNOLOGY FIBRINE MEMBRANE

Vezi produse

Implantologie și restaurare dentară Icon

Implantologie și restaurare dentară

Furnizor al celui mai versatil sistem de implanturi de origine spaniolă și o companie de referință la nivel internațional în domeniul implantologiei și restaurării orale.

Implantologie și restaurare dentară

BTI, compania spaniolă de renume internațional în ceea ce privește implantologia, este producatorul celui mai versatil sistem de implanturi orale. Mulțumită angajamentelor sale în domeniul inovației, BTI este în prezent una dintre cele mai importante companii la nivel internațional în ceea ce privește implantologia și restaurarea orală. Activitatea fundamentală a BTI este proiectarea și producerea de implanturi dentare și instrumente chirurgicale.

Sistemul de implanturi BTI este unul dintre cele mai versatile de pe piață; un sistem care poate fi personalizat pentru nevoile pacientului și nu invers. Acest lucru oferă soluții ce pot fi adaptate la o varietate de situații clinice.

O mai mare predictibilitate

Întreaga filozofie a BTI se bazează pe concepte biologice a căror beneficii clinice au în vedere confortul pacientului. Cercetarea se focusează pe dezvoltarea unor tehnicii minim invazive și predicibile în ceea ce privește reducerea și eliminarea efectelor nedorite ce pot fi cauzate de anumite intervenții chirurgicale. Cu alte cuvinte această filozofie propune un tratament personalizat și mai puțin invaziv.

Implantologie și restaurare dentară

Versatilitate mai mare

Medicii dentiști care utilizează sistemul BTI au scos în evidență versatilitatea chirurgicală și protetică ca fiind o trăsătură definitorie, oferindu-le posibilitatea să lucreze mai eficient și sigur.

Medicii cunosc faptul că indiferent de gradul de dificultate al unei operații, BTI oferă o gamă variată de produse care se adaptează la situații multiple mulțumită implanturilor dentare realizate din titanium de diferite diametre și lungimi, special proiectate pentru a fi utilizate în chirurgia dentară.

Sistemul include elemente protetice ce pot fi atașate implanturilor dar și elemente auxiliare ale procedurilor chirurgicale și protetice. Aceste facilități versatile coroborate cu o bună planificare a intervențiilor chirurgicale reduc apariția unor evenimente neprevăzute.

BTI SCAN® 3: Implanturile se pot adapta nevoilor fiecarui pacient

BTI a conceput soft-ul BTI Scan, un intrument util, menit sa digitalizeze și sa ajute la vizualizarea scanurile CT ale pacienților, lucru ce facilitează planificarea operațiillor care implica plasarea unui implant dentar. Totodată BTI urmărește să îmbunătățească suprafața și design-ul implanturilor, să studieze și să optimizeze comportamentul biomecanic precum și să evalalueze eficiența și siguranța atât în faza pre-clinică cât și în timpul tratamentului. Toate acestea au scopul de a îmbunătății biosecuritatea și predictibilitatea.

Prezentări video

BTI DENTAL IMPLANTS SURFACE