Peste 20 ani de
experienta
Livrare in 24 de ore in
Bucuresti
Disponibilitatea
produselor in stoc
Gama larga de
produse

Cauta in blog

Pret
mai mult... mai putin
Producatori
mai mult... mai putin

Avantajele tehnologice ale unui bracket de ultima generatie:

Maestro Low-Profile armonizeaza ortodontia clasica cu tehnologia de ultima generatie si cu experienta inginereasca de multe decenii.

Rezultatul este un sistem complet, cu tubusoare corespunzatoare de ultima generatie, care ajuta medicul ortodont sa obtina un rezultat optim, combinate cu un confort mai mare al pacientului, fara a reduce precizia si controlul de care medicul ortodont are nevoie.

Cercetarile continue asupra morfologiei dintelui fac ca bracket-ul metalic Maestro sa fie perfect armonizat pentru rezultate optime si rapide ale tratamentului ortodontic.

Care sunt caracteristicile si avantajele bracket-urilor metalice?

Sistemul de bracketi metalici Maestro are un design modern care duce la realizarea unor rezultate eficiente si predictibile.

MIM (Metal Injection Molding) este o tehnica avansata de turnare, pentru o fabricare precisa a obiectelor din metal. Pudra fina de aliaj este injectata in matrite complexe. Tehnologia MIM face ca fiecare bracket sa aiba contururi fine si rotunjite, iar informatia necesara fiecarui bracket sa fie precisa. Talpa mica este mai putin voluminoasa decat la bracket-urile conventionale pentru un aspect estetic si un confort mai mare al pacientului.

Un avantaj foarte important al aparatului metalic este costul redus, comparativ cu alte tipuri de aparate dentare.

Bracket-ul are rezistenta marita la coroziune si alte forte, pentru un rezultat perfect si rapid; din acest motiv durata de tratament este redusa prin exercitarea unor miscari ample si sigure asupra dintilor.

Sunt aparatele metalice potrivite si pentru adulti?

Da, aparatele metalice sunt potrivite atat in cazul copiilor cat si al adultilor, nu exista o limita de varsta.

Atunci cand vorbim despre un tratament ortodontic in cazul adultilor trebuie sa tinem cont de tipul problemei pe care dorim sa o rezolvam, sanatatea danturii si starea de sanatate generala.