null
Cod:
BT544
BECHT

Bechtozid Plus dezinfectant suprafete 1L

(Nicio recenzie) Scrie o recenzie
79,00RON

Descriere

Un dezinfectant rapid de suprafete pentru un flux optim de pacienti

Solutie gata preparata. Dezinfectant pentru o curatare rapida si o igiena optima pe suprafete dupa fiecare tratament.

Proprietati:

Bechtozid Plus omoara bacteriile (inc. MRSA), ciupercile si neutralizeaza virusii HBV/HCV/HIV/BVDV/Vaccinia in doar 60 de secunde, chiar si sub incarcatura organica mare. Testat conform directivelor DGHM (Deutsche Gesellschaft für Hygiene und Mikrobiologie). Protejeaza toate suprafetele rezistente la alcool. Nu contine aldehyde si fenoli. Biodegradabil. Recipientul este reciclabil.

Mod de folosire:

Utilizarea solutiei Bechtozid Plus se recomanda pentru dezinfectarea rapida a tuturor suprafetelor rezistente la alcool, dupa fiecare tratament, pentru a evita o posibila contaminare. Pulverizati Bechtozid Plus pe o compresa curata si curatati suprafata contaminata, cum ar fi scaunul stomatologic sau mobilierul medical din imediata apropiere a pacientului. Respectati timpul de expunere.

Ingrediente active:

100 g de Bechtozid Plus contine:

250 mg Benzyl-C12-16-Alkyldimethyl-Cloride

250 mg Didecyldimethlammonium-Chloride

250 mg C12-14-Alkyl(ethypheny)methyl)dimethyl-Chloride

20 g Ethanol

9,95 g Propanol

Precautii:

A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu caldura/flacari/suprafete incinse. Nu fumati. Evitati sa inhalati vaporii. Purtati manusi, haine, masca de protectie pentru protejatea fetei si a ochilor. Daca intra in contact cu pielea sau parul, indepartati imediat hainele contaminate si clatiti/spalati imediat zona. In cazul inhalarii, transportati victima la aer curat si asigutati-i o pozitie confortabila pentru a putea respira. Daca nu va simtiti bine, consultati un medic. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta cel putin 15 minute. Indepartati lentilele de contact daca este cazul. Daca iritatia persista, consultati medicul. In caz de incendiu folositi jetul de apa/CO2/spuma. A se depozita intr-o camera bine aerisita. Pastrati recipientul inchis.

Pericole:

H226 Lichid si vapori inflamabili

H336 Poate cauza somnolenta si ameteli

UN 1987/ Clasa 3/ PG III

 

Vezi totÎnchide